Каже, що все мов у тумані: лучанин після пиятики напав на компаньйона

напад алкоголь

У Луцьку судять чоловіка, який після пиятики напав на компаньйона.

Про це йдеться в сюжетьі ТРК «Аверс», пише ІА «Волинські новини».

Навесні минулого року обвинувачений відпочивав із друзями. Поїхав додому, але згодом повернувся. На стукіт двері квартири йому не відчинили, проте вийшли сусіди. Тоді обвинувачений побачив чоловіка, з яким познайомився кількома годинами раніше в колі друзів. Прийнявши його пропозицію випити та поспілкуватися, зіткнувся в чужій квартирі з незнайомцем.

Як виявилося, новий знайомий проживає не сам. Сусід чоловіка в подальшому і постраждав від рук обвинуваченого. Конфлікт зав’язався під час застілля. Потерпілий попросив підсудного покинути помешкання. Дійшло до бійки. Обвинувачений узяв на кухні ніж і кілька разів ударив потерпілого в груди і спину. Після цього приставив ніж до горла та погрожував останньому вбивством. 

Сам обвинувачений запевняє, що частину вечора не пам’ятає. Мовляв, усе мов у тумані. За його словами, сам постраждав під час бійки, до того ж, його виставили на вулицю без особистих речей, тому він і вирішив повернутися. Каже: після того, як завдав ударів, пригадує момент, коли вже був прикутий кайданками в під’їзді, а поряд працювали поліція та медики.

«Наступний мій спогад – я прикутий кайданками. У мене паніка. Я не знаю, що відбувається. Навколо бігає поліція. Я кричу до сусідів, називаючи їх на імена», – пригадує обвинувачений.

Нині справу розглядають у суді. На нещодавньому засіданні вивчали відео зі слідчого експерименту. В засіданні оголосили перерву для залучення свідків.

Читайте також:

Можливо зацікавить