«Кидається в очі його відсутність»: відомий ексфутболіст з Волині назвав головну втрату збірної України напередодні топматчів

«Кидається в очі його відсутність»: відомий ексфутболіст з Волині назвав головну втрату збірної України напередодні топматчів

Відомий ексфутболіст з Волині Артем Федецький висловився щодо головної втрати національної команди перед вересневими матчами відбору до Євро-2024.

Про це він розповів для телеграм-каналу Взбірна, передає Український футбол.

Нещодавно головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад національної команди на майбутні матчі кваліфікації до чемпіонату Європи-2024.

Колишній захисник Артем Федецький назвав ім'я футболіста, якого буде не вистачати команді Реброва.

«Звичайно в очі кидається відсутність Малиновського. Але якщо брати глобально, то в Руслана не було значної ігрової практики. Хоча є деякі гравці так само не дуже багато в них було матчів… Тим не менше, це рішення тренера».

Також ексгравець збірної висловився щодо можливих причин відсутності Малиновського у списку Реброва.

«Я думаю, що перед тим як Ребров формував список він, швидше за все, спілкувався з Малиновським. Напевно, вони переговорили. Можливо Руслан не в тій ігровій формі перебуває, якій би хотілося.

Вважаю, що був діалог між гравцем і тренером. Звичайно, це втрата, але є робочі моменти. Є футболісти, які, думаю, здатні замінити Руслана», – сказав Федецький.

  • Команда Сергія Реброва вже провела три матчі у цьому відборі, в яких набрала шість очок і зараз посідає друге місце у групі С.
  • 9 вересня українська команда зіграє номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.
  • Малиновський нещодавно став гравцем італійської «Дженоа» на правах оренди із «Марселя».
  • У складі національної команди Руслан провів 55 матчів та забив сім голів.

Читайте також:

Можливо зацікавить