Кирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на Волині

Кирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на Волині

Під час відрядження на Волинь заступник очільника Офісу Президента Кирило Тимошенко відвідав волонтерський центр, який волиняни організували спільно зі шведськими меценатами.

Про це йдеться у телеграм-каналі посадовця.

Зазначається, що центр розташований на території рекреаційної зони – дитячої бази відпочинку. Там лише за три дні звели окремий будинок для переселенців. Зараз в центрі проживають близько 100 осіб, здебільшого - це мешканці Харківщини.

Кирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на ВолиніКирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на ВолиніКирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на ВолиніКирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на Волині

Волонтери співпрацюють з місцевою владою і спільно планують побудувати ще 20 таких будинків. Окрім того, тут акумулюють гуманітарну допомогу, яку розподіляють між переселенцями, - пише Кирило Тимошенко.

Всього на Волині близько 30 000 переселенців, які виїхали з-під обстрілів окупантів. Серед них майже 1 000 дітей.

Важливо, що люди допомагають один одному. Я вдячний всім нашим громадянам за те, що шукають можливості допомагати один одному, - зазначає заступник глави ОП.

Кирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на ВолиніКирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на ВолиніКирило Тимошенко відвідав волонтерський центр на Волині

Можливо зацікавить