Кохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницею

Кохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницею

На Волині військовослужбовець Андрій одружився зі своєю коханою Вірою.

Про це повідомляє КЗ «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради у соціальній мережі «Facebook».

Андрій з родом із села Здомишель (Ратнівської громади); Віра - з міста Червоноград. Нещодавно закохані урочисто поєднали серця і долю.  

«У поглядах пари – і біль від пережитого, і море хвилювань, та найбільше – любові й ніжності один до одного. Бажаємо молодятам не втрачати оптимізму і надії, спокою та витривалості у важкий для кожного час.  Хай спільна життєва стежина веде у добрі, коханні, взаєморозумінні. А ми щиро вдячні нашому захиснику за можливість жити і працювати», - йдеться в дописі.

Кохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницеюКохання перемагає війну: захисник з Волині одружився зі своєю обраницею

Читайте також:

Можливо зацікавить