Коломойського арештували з можливістю внести величезну заставу: подробиці

Коломойського арештували з можливістю внести величезну заставу: подробиці

2 вересня Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжний захід Ігорю Коломойському. Бізнесмена арештували з можливістю застави.

Про це повідомляє РБК-Україна. Суд обрав Коломойському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів із можливістю внесення застави у понад 509 мільйонів гривень. Суддя постановив взяти його під варту прямо в залі суду.

Якщо Коломойський внесе заставу, то на нього будуть покладені наступні обов'язки: прибувати за викликом суду; не відлучатися з населеного пункту, де він проживає, без дозволу слідчого; повідомляти слідчого про зміну місця проживання; здати всі паспорти; не спілкуватися зі свідками та іншими підозрюваними.

Пізніше адвокати Ігоря Коломойського заявили, що він не планує вносити заставу в 500 мільйонів гривень. Готується апеляція до рішення суду.

Відомо, що Служба безпеки України, Бюро економічної безпеки та Офіс генпрокурора вручили олігарху Ігорю Коломойському підозру за кількома статтями Кримінального кодексу.

Спецслужба зазначає: встановлено, що протягом 2013-2020 років Ігор Коломойський легалізував понад півмільярда грн шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ.

Читайте також:

Можливо зацікавить