Командир застрелив свого побратима з його ж зброї: подробиці жорстокого вбивства на Волині

Командир застрелив свого побратима з його ж зброї: подробиці жорстокого вбивства на Волині

У ніч на 25 серпня на одному з опорних пунктів області командир застрелив свого побратима. Трагедія сталася у Ковельському районі. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Як усе сталося – пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

У прикордонну зону Волині 25 серпня зʼїхалися всі служби. Тихе село на Ратнівщині сколихнуло жорстоке вбивство. Місцеві мешканці кажуть: під ранок було чутно, як билися військові.

«Односельчани казали, що вони перед тим ходили разом, можливо, святкували День Незалежності. Вочевидь щось не поділили. А о п'ятій ранку почали приїздити всі спецслужби. Люди казали, що стрілялися, але я особисто пострілів не чув», – розповів один із жителів села.

Коментувати інцидент журналістам тутешні військові відмовилися. Проте інформацію не спростовували.

«Я не можу вам нічого сказати. Нам заборонено давати інформацію», – зазначив військовий, додавши, що в таких випадках мають проводити службове розслідування та розслідування ДБР.

З власних джерел журналісти дізналися: командир роти зведеного батальйону «Скеля» під час конфлікту вистрелив у голову побратиму з його табельної зброї. Загиблий – лейтенант поліції з Вінницької області Олександр Конофольський.

У швидкій підтвердили, що бригада медиків працювала на місці події. Але, на жаль, лише констатували смерть. Військовослужбовець отримав травми, несумісні з життям, після вогнепального поранення голови.

За справу взялося Державне бюро розслідувань. Там зазначили: головного підозрюваного затримано та взято під варту.

«Працівники ДБР розслідують обставини смерті правоохоронця на Волині. Трагедія сталася близько 03:30 ранку 25 серпня на території опорного пункту зведеної бригади правоохоронного органу в Ковельському районі.

За попередніми даними, у командира взводу виник словесний конфлікт із 21-річним правоохоронцем, після чого командир вистрелив у нього. Від отриманих травм той помер на місці події. Командира затримано, йому вже повідомили про підозру за ч.1 ст.115 ККУ (умисне вбивство).

Подано до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою», – прокоментувала речниця територіального управління ДБР Тетяна Муравель.

Тож наразі триває службове розслідування. Що стало причиною жорстокого вчинку – поки невідомо. 

Читайте також:

Можливо зацікавить