Кому - ялинку, а кому й генератор: які подарунки приніс Миколай відомим лучанам

Кому - ялинку, а кому й генератор: які подарунки приніс Миколай відомим лучанам

Цьогоріч більшість українців напередодні Дня Святого Миколая не просили у нього якихось вартісних брендових речей чи дорогоцінних прикрас, а швидше - прості речі: якісь дрібнички, генератори, менше повітряних тривог, миру, гарні новини з фронту та швидшої перемоги. Або ж щоб до своїх домівок повернулися цілими та неушкодженими наші захисники.

Видання ВСН поцікавилося, що ж приніс цього року Святий Миколай відомим лучанам та що вони просили у нього.

Луцький міський голова Ігор Поліщук:

«Не дивлячись на те, що мені вже 34, Миколай приносить подарунки й досі. Якийсь окремий подарунок важко виокремити, але відчуття, коли в дитинстві та юності пів ночі не спиш в цікавості й очікуванні подарунка, - незабутні». 

Депутат Верховної Ради Вячеслав Рубльов: «В дитинстві завжди чекав свята Миколая, як чогось надзвичайного. Намагався прокинутися якомога раніше, щоб знайти під подушкою подарунок. А ще з нагоди свята мама завжди пекла смачний медовик і це було надзвичайно: не тільки знайти подарунок, а ще й зранку з’їсти шматочок торта. Це те, що найбільше запам’яталося з дитинства – атмосфера тепла і сімейного затишку. 

Мій Миколай дуже дбайливий – цього року подбав, щоб я не мерз у відрядженнях та подарував теплий светр. Традиційно мої сини щороку пишуть листи святому Миколаю, і, якщо раніше вони просили іграшок, книг, або, як старший син, хороших оцінок чи нових досягнень у спорті, то цього року, як мільйони дітей, вони просили миру для України та перемоги. Впевнений, що це спільне для усіх українців побажання здійсниться».

Ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович:

«Сьогодні гарним подарунком стала поява світла. Серед усіх найбажаніших подарунків для мене став генератор. А якщо відверто, то основне не подарунок, а емоції свята. А вони сьогодні, не дивлячись на обставини, якимось дивом, є».

Виконувачка обов'язків начальника екологічної інспекції Волині Віра Баландіна: «Мої рідні завжди дивують сюрпризами, зокрема, й на Миколая. І цього року я отримала приємні подарунки, але найкращий з них - хороші новини про моїх близьких з фронту».

Генеральна директорка Волинського обласного медоб'єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська:

«Якщо з дрібного, то щойно Миколай подарував мені живу ялинку, яку ми встановили у перинатальному центрі. І це, хоч маленька, але приємність цього дня. А в глобальному найкращий подарунок - це те, що ми повноцінно живемо, працюємо, надаємо допомогу дітям та мамам».

Директор Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Сергій Скулинець: «Мабуть, для мене найкращим дарунком стала наша прем'єра вистави «Сватання на Гончарівці» для лучан та гостей міста, яка відбулася 17-18 грудня. Два дві був аншлаг, і це - круто. Також це було вітання від мене, і нашого театру для глядачів».

Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк: «Цьогоріч я просила у Миколая про перемогу та мир, і аби сьогодні не зіпсували свято дітям, яке ми для них організовуємо. Тому лягала вчора спати з найбільшим бажанням, аби не було тривог, і не лише сьогодні, а й загалом в майбутньому.

А під подушкою знайшла жіночі дрібнички, такі як косметика та різні засоби догляду. Загалом, те, чого потребує жінка і приніс Миколайчик. І рахунки оплатив».

Волонтерка, співзасновниця мерчу волинського бренду «BeyZot» Юлія Грищук:

«Таємний Санта приніс мені свічку, а це - найактуальніший подарунок цього року. А також новорічні шкарпетки. А загалом про Святого Миколая з дитинства пам‘ятаю лише солодощі та мандаринки, яким раділа не менше, ніж будь-якому іншому подарунку».

Можливо зацікавить