Леся Нікітюк у Луцьку плавала Стиром на байдарці

Леся Нікітюк у Луцьку плавала Стиром на байдарці

Телеведуча Леся Нікітюк, яку 14 вересня помітили у Луцьку, для свого шоу вирішила поплавати річкою Стир. Для цього вона обрала байдарку. Ведуча стала учасницею психореабілітаційного сплаву на байдарках для сімей військових.

Про це йдеться на фейсбук-сторінках Андрія Пилипюка із Volyn River Club та депутатки Луцької міськради Ірини Колковської

«Той момент, коли кажеш, що не вмієш робити селфі, а Леся бере твій телефон і каже - я вмію!Ви вже напевно зрозуміли, що це були зйомки «Ле Маршрутки» з Лесею Нікітюк у нас в гостях під час нашого психореабілітаційного сплаву на байдарках для сімей військових», - пише депутатка. 

Леся Нікітюк у Луцьку плавала Стиром на байдарці
Леся Нікітюк вміє робити селфі...

Поділився враженнями про проведений із Лесею Нікітюк час і Андрій Пилипюк із Volyn River Club.

«Не кожного дня Новий Канал буває в Луцьку. І далеко не кожного дня з Лесею Нікітюк можна повеслувати на байдарках. Але сьогодні програма «Ле Маршрутка» у нас в гостях, веслуємо разом та знімаємо круті сюжети на сплаві», - пише Пилипюк.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк, яку 14 вресня помітили у Луцьку, завітала на Волинь для зйомок розважального шоу для Нового каналу. Вона відвідала факультет хімії, екології та фармації, де виготовляють мазі для українських військових. Планувала побувати ще на кількох локаціях.

Можливо зацікавить