Маршрутний автобус №2 у Луцьку: привид чи реальність

Маршрутка

У соціальних мережах лучани масово скаржаться на маршрутний автобус №2, мовляв чекати його доводиться понад годину і так щодня. До слова, маршрут цей популярний, тож журналісти ВСН вирішили дізнатися у керівника відділу транспорту Луцької міської ради та відповідного перевізника, чому так відбувається.

 

За словами керівника відділу транспорту Луцької міської ради Віктора Главічки, інформація, що інтервал руху маршруток №2 більше години – не відповідає дійсності.

«На маршруті перебуває чотири автобуси. Через кожні пів години є автобус. Крім того, двійка дублює маршрут троллейбусів № 15 та 15а. В одному і другому напрямку знаходиться по сім тролейбусів . А що стосується мікрорайону Привокзального, куди заїжджає двійка, їздять тролейбуси №4», - зазначив Віктор Главічка.

Як пояснив посадовець, до Луцької міської ради скарг щодо курсування маршрутного автобусу №2 не надходило. 

«Якщо у людей є скарги, то нехай звертаються у службу 15-80. Тоді будемо розбиратися. Потрібно глибше вивчити це питання», - сказав Віктор Главічка. 

Перевізник теж спростовує інформацію, що інтервал руху між маршрутними автобусами більше години.

«Маршрутка №2 ходить згідно паспорту, де прописано, що має бути чотири автобуси», - пояснив  керівник ТзОВ «Бест Ленад Груп» Юрій Романюк.

За його словами, у вівторок, 12 березня, спочатку на маршрут виїхало 3 автобуси, згодом до них доєднався чертвертий. Причина – вчора ввечері на 40-му кварталі в одному із автобусів розбили скло. 

Читайте також:

   

Можливо зацікавить