Лучани затримали п’яного водія, який скоїв ДТП, та «здали» його патрульним

Лучани затримали п’яного водія, який скоїв ДТП, та «здали» його патрульним

У Луцьку громадяни допомогли патрульним спіймати нетверезого водія, який скоїв ДТП та втік.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Днями на проспекті Волі трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Ауді» не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся в авто марки «Тойота», що рухалося попереду. Після скоєного винуватець швидко покинув місце події.

Очевидцями цієї ситуації стали троє чоловіків, що саме проводили час в кав’ярні неподалік. Довго не роздумуючи, вони сіли у свої авто та кинулися навздогін. Вже за декілька десятків метрів громадянам вдалося заблокувати транспортний засіб, про що вони повідомили в поліцію.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили у водія «ауді» ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування за допомогою алкотестера Drager показало результат 1,67 проміле.

На чоловіка склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а також інші адмінматеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями.

Лучани затримали п’яного водія, який скоїв ДТП, та «здали» його патрульнимЛучани затримали п’яного водія, який скоїв ДТП, та «здали» його патрульнимЛучани затримали п’яного водія, який скоїв ДТП, та «здали» його патрульнимЛучани затримали п’яного водія, який скоїв ДТП, та «здали» його патрульним

Читайте також:

Можливо зацікавить