Лучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» Ворошиловим

Вадимо "Karaya" Ворошилов

Лучани поспілкувалися з відомим українським військовим, майором повітряних сил ЗСУ, Героєм України Вадимом Ворошиловим, під псевдо «Karaya».

Зустріч відбулася в неділю, 30 червня. Подію відвідали більше 100 людей. Організатори – луцький рекрутинговий центр бригади «Азов» та військовослужбовці 5-го батальйону «Любарт» бригади «Азов».

Тема зустрічі – взаємодія між різними видами, родами військ на фронті. Кожен мав можливість поспілкуватися з Героєм України, зробити фото та взяти автограф.

Говорили про систему «свій-чужий», літаки та їх особливості, моральний стан, юність та життєвий шлях Вадима та про те, як працює авіація зараз.

«В даний момент потрібно використовувати будь-які вміння, навички та інструменти задля України, задля покращення нашої держави та на користь Збройних сил України», - поділився Karaya.

Також на події розповіли про те, як працює рекрутинговий центр АЗОВу на Волині та про можливі варіанти посад в 5-му батальйоні та в бригаді для чоловіків.

До слова, в підрозділ беруть лише добровольців. Керівник рекрутингово центру в Луцьку Дмитро Зінченко наголосив, що завдяки такому підходу в 5-му батальйоні «Любарт» бригади «Азов» лише вмотивовані люди.

Детальніше з посадами можна ознайомитись за номером телефону: +380666444308

«Азов – для мене це приклад того, як має виглядати бригада з Сил оборони України» – додав Вадим та розповів, як доводилось працювати ще з полком Азов в Маріуполі.

Лучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» ВорошиловимЛучани зустрілися з Героєм України Вадимом «Karaya» Ворошиловим

Читайте також:

Можливо зацікавить