Лунін допоміг «Реалу» здійснити королівський камбек

Лунін допоміг «Реалу» здійснити королівський камбек

Мандридський «Реал» провів свій перший у рамках Soccer Champions Tour. Іспанський гранд із Андрієм Луніним обіграв італійський «Мілан».

Карло Анчелотті виставив експериментальний склад на гру проти «россонері». Андрій Лунін розпочав поєдинок із перших хвилин та допоміг Реалу перемогти, пише 24 канал.

Однак перший тайм склався для мадридського клубу взагалі не за їх планом. На 25-й хвилині Мілан відкрив рахунок, а наприкінці 45-хвилинки вдруге змусив українця вийти м'яч зі своїх воріт – 0:2 на користь італійців.

Із такою перевагою Мілана команди пішли на перерву. У другому таймі після замін все перевернулось із ніг на голову. Із 57-ї по 59-ту хвилини Вальверде оформив дубль та зрівняв цифри на табло 2:2.

Наприкінці матчу підопічним Анчелотті вдалось вирвати перемогу. Переможний гол забив Вінісіус та зробив рахунок вже на користь Реала 3:2.

Фінальний свисток зафіксував звитягу мадридців 3:2. Лунін весь матч захищав володіння «вершкових».

За поєдинок Андрій зробив лише один сейв, адже Мілан завдав лише три удари, два з яких привели до гола у ворота Реала.

Вже 27 липня «Реал» проведе свій наступний матч під час американського турне. Суперником мадридців буде «Манчестер Юнайтед». Перед першим туром сезону Ла Ліги-2023/2024 мадридський клуб зіграє ще проти «Барселони» та «Ювентуса».

Нагадаємо, що було багато чуток навколо можливого відходу Луніна, якого сватали в інші іспанські клуби. Однак власник «Реала» Флорентіно Перес не сумнівається в Андрії та поставив ультиматум Анчелотті, який хотів відправити українця в іншу команду. Президент клубу заявив, що український воротар піде з команди лише по закінченню контракту, а у літнє трансферне вікно-2023 Реал не буде купувати заміну футболісту збірної України.

Що не сподобалось головному тренеру, але проти рішень президента не попреш.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить