Луцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобус

Луцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобус

У понеділок, 19 лютого, Луцька громада купила та передала черговий транспортний засіб, а саме «Фольксваген Транспортер Т4» на потреби бійцям ЗСУ.

Авто було придбане відповідно до запиту в/ч А 4100. Із Луцька він поїде на Херсонщину, де посилить пересувні вогневі групи, - повідомляє Луцька міська рада.

«Зараз там дуже складна ситуація і є необхідність у транспорті, – повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук. – Військова частина звернулися до нас, і ми оперативно придбали цей мікроавтобус». 

Як зазначив керівник громади, бус – монопривідний, на дизельному ходу, пройшов технічний огляд, фарбування і готовий до виконання бойових завдань.

За словами представників військової частини, на полі бою мікроавтобус буде використовуватися для підвезення боєкомплекту.

Авто придбано за рахунок одноденного заробітку працівників Луцької міської ради. Нагадаємо, що з перших місяців повномасштабного вторгнення трудовий колектив міськради жертвує частину свого заробітку на підтримку Збройних сил України.   

Луцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобусЛуцька громада передала для бійців ЗСУ ще один мікроавтобус

Можливо зацікавить