Луцькі комунальники просять водіїв не залишати авто на узбіччях доріг

Луцькі комунальники просять водіїв не залишати авто на узбіччях доріг

У місті через погіршення погодних умов перевірили готовність спецтехніки комунальників до розчищення від снігу автодоріг та тротуарів.

Про це у понеділок, 20 листопада, повідомили у фейсбуці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. 

У зв’язку з погіршенням погодних умов, очікуваним зниженням температури нижче нуля з мокрим снігом, керівництвом міста перевірено готовність Луцького спеціальне комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» до належного утримання доріг та тротуарів у зимовий період.

Було перевірено техніку, яка здійснюватиме розчищення вулиць, тротуарів, парків, скверів, міста від снігу для забезпечення комфорту в громаді, роблячи все можливе для відповіді на будь-які погодні умови.

Луцькі комунальники просять водіїв не залишати авто на узбіччях дорігЛуцькі комунальники просять водіїв не залишати авто на узбіччях доріг

«Просимо власників транспортних засобів не залишати авто на узбіччях доріг, щоб не заважати процесу очищення вулиць та посипання їх соляною сумішшю», – йдеться у дописі.

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертає увагу, що диспетчери відділу «Центр безпеки міста Луцьк» за допомогою камер відеоспостереження, здійснюють моніторинг міста на предмет виявлення автомобілів, які створюють перешкоду в роботі комунальної техніки.

Інспектори з паркування будуть притягувати до адміністративної відповідальності власників транспортних засобів, які перешкоджатимуть роботі технологічного комунального транспорту та накладатимуть штраф у розмірі 680 гривень у відповідності до чинного законодавства.

Луцькі комунальники просять водіїв не залишати авто на узбіччях доріг

Читайте також:

Можливо зацікавить