Луцький бренд шоколаду завоював шість нагород на міжнародному конкурсі

Луцький бренд шоколаду Sisters A. Chocolate отримав одну золоту і 5 срібних нагород на міжнародному конкурсі.
Про це повідомили на сторінці компанії у фейсбук.
«Отримали підсумки Міжнародного конкурсу шоколаду від Academy of Chocolate (Лондон). Маємо 1 золоту і 5 срібних нагород:
- Мадагаскар Mava Maliolio 75%
- Танзанія 72% Kokoa Kamili
- Домінікана Öko-Karibe 100%
- Перу 75% + Ром Canerock Jamaican Spiced
- Перу 75% + Віскі Dewar Rattray Cask Islay
- 55% Перу зі спешелті кавою від @coffeeton_ukraine





Зазначимо, бренд Sisters A. Chocolate заснований сестрами Оленою Голоденко та Олександрою Осіповою. Як повідомляє Район. Бізнес, Academy of Chocolate заснована у 2005 році. Її мета – відзначати найкращих виробників шоколаду та демонструвати найякісніші вироби світу. У перший рік існування премії було подано лише 12 заявок, а до 2023 року ця кількість зросла до понад 1400 заявок із більш ніж 50 країн.
Нагороди присуджують провідні шоколатьє, виробники, журналісти, блогери, кулінарні експерти з усього світу. Судді оцінюють вироби у ключових категоріях: звичайні та ароматизовані шоколадні батончики, плитки з кувертюром, шоколадні цукерки, спреди, питний шоколад та пакування. Окрім золотих, срібних та бронзових нагород у кожній категорії, вручаються спеціальні відзнаки.
З 2019 року Академія також запровадила нагороду за впізнаваність бренду, яка враховує не лише смак шоколаду, а й загальний досвід споживання – від дизайну упаковки до текстури продукту.
Читайте також:
- У волинському виші преміюють 311 найкращих викладачів: хто отримав нагороди
- Двоє педагогів з Волині отримають премію Верховної Ради України