Луцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботи

Луцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботи

Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з представниками військової частини 1141 Національної гвардії України. Відповідно до запиту підрозділу керівник громади передав партію допомоги, закуплену за кошти бюджету – квадрокоптер Mavic 3T, два дрони Mavic 3fly more combo та 6 пар протимінних чобіт.

Зустріч відбулася у п'ятницю, 16 листопада. Про це повідомили на сайті Луцької міськради.    Як пояснили військові, протимінні чоботи потрібні для роботи групи із розмінування, що створена у частині. Вони дають змогу не допустити травмування та підриву сапера під час виконання заходів розмінування територій, і тим бережуть його здоров’я та життя.

Подібні пристосування виробляються в Україні за канадською технологією. Вартість однієї пари протимінних чобіт –15 тисяч гривень.

Військовослужбовці подякували міському голові та всій міській територіальній громаді за постійну підтримку і оперативне реагування на потреби захисників України.

Луцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботиЛуцький міський голова передав нацгвардійцям дрони та протимінні чоботи

Читайте також:

Можливо зацікавить