Львіський Superhumans центр отримав допомогу від Швеції

Львіський Superhumans центр отримав допомогу від Швеції

Велика електростанція приїхала зі Швеції до Львова.  Допомогу організували шведські організації «Ukrainahjälpen Filippus» та «PowerUpUkraine».

Про це йдеться на сторінці «Ukrainahjälpen Filippus».

«Filippus Human Aid та PowerUpUkraine вчора розвантажили велику електростанцію на Superhumans center у Львові», - йдеться у дописі.

Центр Superhumans, який розташований у Львові, безкоштовно надає медичні послуги із протезування, реабілітації, реконструктивної хірургії та лікування ПТСР.

Львіський Superhumans центр отримав допомогу від ШвеціїЛьвіський Superhumans центр отримав допомогу від ШвеціїЛьвіський Superhumans центр отримав допомогу від Швеції

Нагадаємо, шведські організації неодноразово надсилали допомогу українським регіонам. На Волині діє БФ «Шведський центр допоомги», який координує та допомагає закордонним партнерам адресно надавати допомогу регіонам. Зокрема, завдяки співпраці, багато підприємств критичної інфраструктури були забезпечені генераторами. Згодом, після підтоплення Херсонщини, на південь поїхали вікна для відновлення пошкоджених будівель.

Читайте також:

Можливо зацікавить