«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото

«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото

У селах Зміїнець, Антонівка, Кульчин та Небіжка Луцької громади ремонтують дороги.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

«Не дивлячись на складний час, намагаємось підтримувати господарства нашої громади та нашого міста в належному стані. На жаль, маємо багато вулиць, де взагалі відсутнє будь-яке покриття, де люди не можуть доїхати та дійти додому. Намагаємось ремонтувати ті вулиці, які в найгіршому стані, там, де є ініціатива від мешканців, де люди збирають підписи та звертаються», - йдеться у дописі.

Мер Луцька повідомив, що у селі Зміїнець вже завершено роботи на вулиці Журавлиній, а також заасфальтовано проїзд між вулицями Черчицька та Новочерчицька. Також відремонтовано дороги у селі Кульчин. На вулицях Космонавтів та Вишневій — завершують нове дорожнє покриття. У селі Небіжка роботи ще тривають. Тут облаштовують асфальтне покриття на вулицях Котляревського та Новій. Тривають підготовчі роботи до майбутнього облаштування дороги на вулиці Центральній у селі Антонівка.

Цього року заплановано відремонтувати близько тридцяти вулиць. На окремимх ділянках роботи вже вдалось завершити, десь ще вони тривають.

«Як для нинішньої ситуації, вважаю, що це гарний результат. Звичайно, хочеться зробити більше, але маємо розуміти, що велику суму коштів мусимо виділяти для підтримки наших військових. Сподіваємось, що після нашої перемоги матимемо більше ресурсу й зробимо набагато більше доріг», - додав Ігор Поліщук.

«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото«Люди не могли доїхати та дійти додому»: у селах біля Луцька роблять масштабний ремонт доріг. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить