Маленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТП

Маленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТП

У неділю, 1 вересня, в селі Білин на Волині попрощалися із багатодітною матінкою Марією Кацюк. 

Про це повідомили у Володимир-Волинській єпархії УПЦ. 

Нагадаємо, 30 серпня, після важкої травми під час ДТП та перенесеної операції, у лікарні померла дружина священника Юрія Кацюка - матінка Марія. Залишилися сиротами шестеро малолітніх дітей.

Чин погребіння звершили 1 вересня в храмі Різдва Пресвятої Богородиці села Білин більше 30-ти священників Володимир-Волинської та Луцької єпархій Української Православної Церкви.

Під час погребіння старший благочинний Ковельського району протоієрей Володимир Ровінський наголосив присутнім на необхідності проявити дієву любов та шану до покійної і потурбуватися про її дітей.

За ініціативою присутніх на погребінні священників, з числа хресних батьків шістьох малолітніх сиріт було створено опікунську раду на чолі з Михайлом Омелянюком. Хресні батьки, що увійшли до опікунської ради, як і належить, згідно з православною традицією, взяли на себе відповідальність за широкий спектр допомоги своїм осиротілим похресникам.

Буде відкрито спеціальний рахунок у банку для акумулювання пожертв від небайдужих людей і церковних громад та подальшої регулярної допомоги дітям-сиротам новопреставленної матушки Марії Кацюк.

Редакція ВСН висловлює щирі співчуття родині померлої ! 

Маленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТПМаленькі діти плакали над домовиною мами: на Волині поховали дружину священника, яка померла після ДТП

Можливо зацікавить