Маленький артист: 9-річний лучанин збирає мільйонні перегляди та підкорює всеукраїнське талант-шоу

телешоу Луцьк

9-річний лучанин Микола Варцаб’юк - артист з іменем. Нещодавно школяр став учасником шоу талантів «Країна неймовірних людей» на телеканалі ТЕТ.  Після виступу лучанина, весь зал кричав «Браво!»

Чотири роки тому Миколі вдалось зібрати понад мільйон переглядів у соцмережах, продекламувавши вірш «Крила» Ліни Костенко, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Вірші лучанин вчить з другого року життя. Він каже, що йому важко зрозуміти, чому вони йому легко даються.

«У мене з самого початку виходило читати вірші. Потім я потрапив у театральну студію «Бешкетники»,  де мій керівник Вадим Вікторович Хаїнський мене відразу прийняв. Так я почав розвивати свій талант. Зараз виступаю вже на великих сценах», - ділиться школяр.

Наставник юного декламатора директор театру ляльок Вадим Хаїнський втішений, що його учень їздив підкорювати всеукраїнське талант-шоу. Каже, що це вперше в його практиці.

Чоловік пригадує, що обдарованість Миколи помітив ще при знайомстві.

«Потенціал я побачив, коли він тільки прийшов до мене. Чотирьохрічний хлопчик, який не вимовляє дуже багато звуків, але має велике бажання донести свій віршик», – сказав директор театру ляльок.

Про хист Миколи до поезії найбільше знає його мама. Жінка поділилась, що змалку перед сном читала Миколці багато казок і віршів. Досі дивується, наскільки унікальну пам'ять має син.

«Я дивуюсь, коли мені здається, що новий уривок вірша чи прози мені здається складним, а Миколка його швидко вивчає», - ділиться Юлія Варцаб’юк.

Художнім читанням віршів хлопчик також займається в школі. Окрім цього, Микола танцює та грає на сопілці.

«Я відвідую ансамбль народного танцю «Волиняночка» і ходжу в музичну школу», - зазначає школяр.

У музичній школі Микола вчиться понад п'ять років. Він має перемоги на музичних конкурсах. Однак без допомоги дорослих не обходиться ніяк.

Разом із театральною студією «Бешкетники» та з музиками місцевого храму хлопчик збирає кошти для ЗСУ. Організовують вуличні концерти, відвідують військові госпіталі та центри реабілітації учасників бойових дій.

Як наголосила мама талановитого хлопчика, головне – бачити свою дитину та її здібності. Вона вірить, що мрія її сина стати професійним актором здійсниться.

Читайте також:

Можливо зацікавить