Масштабування бізнесу, ковбасна імперія та нові проєкти під час війни: історія успіху «Забіяка&Забіяка»
Новим респондентом на ютуб-каналі «KIRIMOVA Live» луцької телеведучої Луїзи Киримової, де розкриваються історії успіху волинян та українців, став Олександр Забіяка.
В інтерв'ю засновник групи компаній та директор мережі магазинів «Забіяка&Забіяка», а також творець закладів швидкого приготування «Собака. Лу» Олександр Забіяка розповів про початок сімейної справи та заснування торговельної марки, закулісся бізнесу та його розширення.
Зокрема у розмові з Луїзою також йдеться про створення нових проєктів вже під час повномасштабної війни. Адже нещодавно у Луцьку відкрився вже третій заклад швидкого харчування під назвою «Собака Лу».
Читайте також:
- У Луцьку відкрили другий заклад «Собака Лу» та організували чемпіонат поїдання хот-догів
- «Добрий день, еврібаді»: історія переселенців, які у Луцьку відкрили паб на честь Бориса Джонсона