Матір загиблого Героя: жителька Волині відзначила день народження

Матір загиблого Героя: жителька Волині відзначила день народження

10 жовтня свій День народження відзначила жителька села Сільце на Волині Ващук Єфросинія Трохимівна.

Про це повідомили у Ратнівській громаді. 

Іменинниця - мама старшого солдата ЗСУ Ващука Володимира Володимировича, який загинув в квітні 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого обстрілу на території Бахмутського району Донецької області.

З нагоди особистого свята до іменинниці завітав Ратнівський селищний голова Віталій Бірук спільно зі старостою Гірниківського старостинського округу Іваном Терещуком. Віталій Іванович привітав Єфросинію Трохимівну з 85-річчям від дня народження, висловив вдячність за виховання сина- справжнього патріота України, побажав ювілярці міцного здоровʼя, побільше радості та позитиву у житті, Божого благословення на многії літа під мирним небом.

Цей день для Єфросинії Трохимівни огорнутий гірким солодким спогадом, що змішується з тяжкою втратою сина та світлим спомином про нього, які живуть у материнському серці.

«Ми всі приєднуємось до слів привітання та зичимо іменинниці душевного спокою, витримки, добробуту і родинної злагоди», - вітаються ювілярку у громаді.

Матір загиблого Героя: жителька Волині відзначила день народженняМатір загиблого Героя: жителька Волині відзначила день народження

Читайте також:

Можливо зацікавить