Мав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом Богушем

Похорон військового

У суботу, 2 березня, на Волині провели на вічний спочинок ще одного Героя, вірного сина України - Богдана Богуша, який віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за мирне небо та світле майбутнє кожного громадянина нашої держави.

Про це повідомляє Вишнівська громада.

Богдан загинув, виконуючи бойове завдання 26 лютого 2024 року, захищаючи Україну від російських загарбників в районі населеного пункту Богданівка, Донецької області. Йому було лише 33 роки.

Прощання відбулося у рідному селі Вишнів.

Віддати шану Герою прийшли сотні мешканців громади. Проводжали траурний кортеж із домовиною захисника до його останнього місця спочинку односельчани, рідні, побратими, друзі, духівництво, керівництво громади і всі небайдужі, які прийшли віддати шану за найвищу жертву Богдана.

«Коли почалася війна, просто не зміг залишитися осторонь і робити вигляд, наче його це не стосується. Хоч і мав можливість - мама хворіє. Та Богдан свідомо зробив свій вибір і пішов нас захищати. Бо він Справжній. Так, ми знову у скорботі… Бо то так болить, що бракує повітря, щоб вдихнути той увесь біль…. Запамʼятайте Його таким - молодим, красивим, назавжди 33…», - поділилась волонтерка Катерина Мокренко на сторінці «Волонтерська допомога Любомль Волинь» у фейсбуці.

Мав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом БогушемМав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: на Волині попрощалися із Героєм Богданом Богушем

 

Можливо зацікавить