Мавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУ

Мавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУ

На Волині три сестри Анна Семенович, Наталя Максимович та Катерина Шинкарук разом із кузиною Надією Приймаковою та близькою за духом Лілією Кравчук організували збір для допомоги ЗСУ.

Про це розповіла волонтерка Катерина Мокренко у фейсбук-спільноті Волонтерська допомога Любомль Волинь.

Дівчатка-сестри не з чуток знають, що означає слово війна і які страшні, незворотні наслідки вона несе. Навесні 2020 року вони втратили свого брата Андрія Шинкарука. Вони свою боротьбу ведуть ще з далекого 2014 по сьогоднішній час, бо коханий Наталі коханий зараз захищає Батьківщину на фронті.

Дівчата вирішили не сидіти, склавши руки, а допомогти в зборі коштів на потреби наших захисників.

Дівчата вирішили щовихідних їхати на озеро Світязь, де зараз дуже багато відпочивальників. За донат вони роблять фото в казкових костюмах з усіма охочими.

«Коли ви побачите цих Мавок на березі озера, підходьте до них, донатьте, фотографуйтеся. Бо зараз ми пишемо новітню історію нашої незалежної, нескореної, незламної, прекрасної України. Це буде внесок кожного з нас в нашу перемогу», - зазначає волонтерка.

Мавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУМавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУМавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУМавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУМавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУМавки на березі Світязя: волинянки організували збір коштів для ЗСУ

Читайте також:

Можливо зацікавить