Майно волинського цукрового заводу виставили на аукціон

Майно волинського цукрового заводу виставили на аукціон

Майно відкритого акціонерного товариства «Володимир-Волинський цукровий завод», який перебуває у стані банкрутства, виставлено на торги.

Аукціон оголошено на підставі ухвали Господарського суду Волинської області, за ініціативи арбітражного керуючого Володимира Петровича Темчишина, - пише ІА Волинські новини.

«На аукціон виставляється лот №1 – залізничні колії ВАТ «Володимир-Волинський цукровий завод», що розташовані в місті Володимир на станції Володимир-Волинського ДТГО «Львівська залізниця», зокрема: залізнична колія №1 (повна довжина колії 534 м); залізнична колія №2 (466 м); залізнична колія №3 (175 м); залізнична колія №10 (777,2 м); залізнична колія №18 (1275,5 м). Обтяження та обмеження щодо розпорядження майном відсутні», – вказано в описі лоту.

Стартова ціна – 8 054 518 гривень.

Майно волинського цукрового заводу виставили на аукціонМайно волинського цукрового заводу виставили на аукціонМайно волинського цукрового заводу виставили на аукціон

Нагадаємо, у 2011 році було порушено справу про банкрутство Володимир-Волинського цукрового заводу. У 2021 році строк ліквідаційної процедури продовжили до травня 2022 року. ВАТ «Володимир-Волинський цукровий завод» було зареєстроване учасником сільськогосподарського приватного акціонерного товариства «Машинно-технологічна станція «Володимирагро» (СГ ПрАТ МТС «Володимирагро») (44761, Волинська область, Володимир-Волинський район, с. Бегета, код ЄДРПОУ:30072488).

Цінні папери, які були власністю Володимир-Волинського цукрового заводу, оцінювали в шість мільйонів гривень, а продали їх за майже 37 тисяч гривень.

Читайте також:

Можливо зацікавить