«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами

«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами

Дівчина відомого 18-річного виконавця Волині Ярослава Карпука (Yaktak) Аліса розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами зі співаком.

Пост вона опублікувала у соцмережах.

Раніше молодий виконавець розповідав, що до його команди входить кохана дівчина Аліса, яка йому допомагає та їздить з ним на багато концертів. 

За словами Аліси, їхня історія почалася майже три роки тому.

«Сьогодні дуже важливий для нас день. Знаєте, я рідко тут відкриваюсь вам, але зараз чомусь хочеться це зробити. Я памʼятаю час, як майже три роки тому починалась наша історія. Як ми поїхали жити в Київ, де були тільки я, він, наше велике бажання досягати разом цілей, наша віра і наше кохання. Як мільйон разів він їздив до мене по півтори години на метро, після і так важкого дня, бо хотів побачитись хоча б на 30хв. Як ми часто спали на маленькому ліжку в гуртожитку. Як ми на останні гроші купували продукти в ашані, і разом готували вечерю», - йдеться у дописі.

Дівчина пригадала, як вони їздили на концерти у різні міста.

«Як ми двоє обʼїздили багато концертів автобусами. Особливо памʼятаю, як ми їхали з Закарпаття цілий день 4-ма різними, бо не було прямого. І памʼятаю як в останньому з них було люто холодно. Хоч після того я захворіла, але я добре памʼятаю як він зняв з себе кофту і замотав нею мої ноги, щоб я не мерзла. Я памʼятаю, як вечорами він грав мені під гітару, а я просто лежала і уважно слухала. Як він завжди показував свої перші демки і питав в мене думку. Як ми двоє самі робили декори на гітару з всього, що було вдома. Як ми їздили знімати кліпи в Вінницю. Потяг туди приходив в 3 ночі, і ми йшли з двома валізами і гітарою 4км зимою на морозі, бо таксі в комендантську не ходить, тож вибору більше не було…Таких історій в нас ще мільйон, але в пост можна вмістити тільки 2200 символів)) Добавлю лише, що моментами було важко, навіть дуже важко. Але я рада, що ми пройшли стільки періодів разом», - пише Аліса.

Також дівчина попросила проголосувати за Yaktak в нацвідборі Євробачення. Нагадаємо, голосування триватиме протягом 4 лютого. Орієнтовно о 19:05 закриють лінії голосування та оголосять переможця конкурсу.

«Сьогодні @yaktak_official буде брати участь в нацвідборі Євробачення. Ми дуже багато працювали над цим. Я знаю, як він мріє про це з самого дитинства. Я знаю, що в нього безмежно вірю не тільки я, а і ви. Я рідко вас про щось прошу, але сьогодні я дуже хочу, щоб кожен з вас ввечері підтримав нас, і проголосував за НОМЕР 1 в дії! Будемо вам дуже і дуже вдячні. Обіймаємо», - додала Аліса.

«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами«Ми пройшли стільки періодів разом»: дівчина волинянина Yaktak розповіла їхню історію кохання і поділилася архівними кадрами

Читайте також:

Можливо зацікавить