«Ми реалізували цю мрію»: стартували переговори про вступ України до ЄС

«Ми реалізували цю мрію»: стартували переговори про вступ України до ЄС

Процедура передбачає, що під час офіційних переговорів між делегацією країною-кандидатом та представниками країн-членів ЄС обговорять та узгодять положення майбутнього договору про вступ до ЄС.

У вівторок, 25 червня, у Люксембурзі відбулася перша міжурядова конференція між Україною та ЄС, повідомив у фейсбуці начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

 «Ми реалізували цю мрію. Ми вибили це. Переконали й зняли кожен із сумнівів, які були», – такими словами відзначив цю подію Володимир Зеленський.

Юрій Погуляйко повністю згідний з цією думкою, адже за цим стоять тисячі дзвінків та зустрічей, проведених керівництвом держави. Багато умов, які Україна повністю виконала та законів, які були прийняті та запрацювали. Проведена колосальна робота. Україна вже довела що виконає все, що необхідно, аби бути в об’єднаній Європі.

«Тепер питання лише в технічній роботі й адаптації нашої системи до ЄС, а також в політичний волі Європи. Особлива вдячність нашим партнерам, які підтримують та раді бачити нас у європейському співтоваристві. Україна – це Європа», – йдеться у дописі.

Читайте також:

Можливо зацікавить