Митрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. Фото

Митрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. Фото

Російська православна церква (РПЦ) випустила «Патріарший календар», куди включені всі діючі єпископи РПЦ і Української православної церкви Московського патріархату. Серед них є і волинські очільники московського патріархату.

Про це повідомив речник ПЦУ митрополит Євстратій (Зоря).

У календарі опинилися і митрополити УПЦ МП з Волині - митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, єпископ Камінь-Каширський, вікарій Волинської єпархії Афанасій, митрополит Волинський і Луцький Нафанаїл, а також Павло Лебідь (Паша «Мерседес»), який колись правив на Волині.

«У Мск випустили «Патріарший календар» - офіційне видання РПЦ, де всі діючі єпископи тієї структури, яка себе називає «незалежною УПЦ» - описані саме як архієреї Московського Патріархату. Чи хтось із них ПИСЬМОВО І ОФІЦІЙНО заперечив/заперечить свою приналежність до МП? І зверніть увагу - ані митрополита Симеона (Шостацького), ані митрополита Олександра (Драбинка), які раніше були архієреями МП - НЕМАЄ в календарі. Бо вони, на відміну від тих, чиї фото нижче можна бачити, РЕАЛЬНО розірвали свою підлеглість Моспатріархії», - йдеться у дописі.

Митрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. ФотоМитрополити УПЦ МП з Волині «засвітилися» в офіційному календарі російської церкви. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить