Молода волинянка більше року бореться із важкою хворобою: потрібна допомога

Хвороба

Олена Оксюта із села Бірки, що на Любомльщині, більше року бореться із важкою хворобою.  

Про це повідомила волонтерка Катерина Мокренко у фейсбук-спільноті Волонтерська допомога Любомль Волинь.

У травні минулого року дівчини діагностували страшну хворобу - пігментна меланома судинної оболонки правого ока. Простою мовою - онкохвороба.

Терапія, яку Олена мусить приймати додатково між опроміненнями дуже дороговартісна: тільки за два основні препарати треба заплатити 90 000 на місяць. А ще + супутні медикаменти і + КТ, МРТ, та аналізи тягнуть значну суму.

«Коли побачила в стрічці нові фото Лєни, дуже зраділа, думала десь на реабілітації, бо ж такі красиві локації. Коли зателефонувала до неї, розчарувалася. Лєна на черговому опромінюванні… А фото красиві робить, бо хоче втекти від страшної реальності, в якій живе вже понад рік… Дівчина хоче жити на повну, кохати, бути коханою, радіти, тішитися життю. А натомість мусить боротися щодня… Коли ми завершували розмову, я попросила Лєну боротися, не опускати руки… Вона розплакалася і сказала: «Я не здамся»… І я розплакалася разом з нею… І ще довго не могла заспокоїтися після нашої розмови…. Бо  дуже хочу щоб Лєна жила, щоб її мрію жити виповнив Господь… Але нам потрібно допомогти їй в цьому, бо сама вона не впорається…» - пише волонтерка.

Молода волинянка більше року бореться із важкою хворобою: потрібна допомогаМолода волинянка більше року бореться із важкою хворобою: потрібна допомогаМолода волинянка більше року бореться із важкою хворобою: потрібна допомогаМолода волинянка більше року бореться із важкою хворобою: потрібна допомогаМолода волинянка більше року бореться із важкою хворобою: потрібна допомога

Реквізити:

5457-0825-0480-5545

4149-4999-9829-7509

Читайте також:

Можливо зацікавить