Мужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із Героєм

Мужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із Героєм

4 квітня у Володимирі попрощалися із солдатом Олегом Орловим. Панахида за загиблим відбулась у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

В останню путь героя з усіма військовими почестями провели його рідні, побратими та жителі громади, повідомляють на офіційній сторінці Володимир-Волинської міської територіальної бригади. 

Володимирчанин, якому тепер назавжди 50 років, загинув, захищаючи Україну від російської навали. З перших днів війни він мужньо обороняв батьківщину у лавах 14-ї ОМБр. У загиблого Олега Орлова залишилась мама та троє дітей.

Слова скорботи під час прощальної церемонії висловив настоятель храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії отець Євген Рябець. Співчуття рідним від імені місцевої влади висловив секретар Володимир-Волинської міської ради Іван Юхимюк.

Мужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із ГероємМужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із ГероємМужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із ГероємМужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із ГероємМужньо обороняв Батьківщину у лавах волинської бригади: У Володимирі попрощалися із Героєм

Можливо зацікавить