На автостанції Луцька почали ремонтувати вбиральню

На автостанції Луцька почали ремонтувати вбиральню

Після чисельних звернень громадян про жахливий стан вбиральні на АС-1, що на вулиці Конякіна, 39 у Луцьку, на автостанції розпочали ремонтні роботи.

Про це повідомляє телеграм-канал «Комунальна варта».

Нагадаємо, у червні нинішнього року міський голова Луцька Ігор Поліщук доручив представникам департаменту економіки звернутися до керівництва автостанції, щоб на її території відремонтували громадський туалет, мовляв, туди стало страшно заходити.

За словами директора департаменту економічної політики Бориса Смаля, лучани дійсно багаторазово скаржилися на стан вбиральні, тож розмова з начальником АС-1 Ігорем Модлою була невідкладною.

«Я розмовляв з начальником АС-1 Ігорем Модлою на цю тему двічі, ще влітку. Добре, що роботи нарешті розпочали, адже стан вбиральні був дійсно жахливий, люди постійно скаржилися.

Там є дві вбиральні, одна - всередині, нею мало хто користувався, адже її не видно. Інша ж, знадвору, мала набагато гірший стан. Тож аби привести її до ладу,  потрібно замінювати каналізацію та комунікації», - зауважив Борис Смаль у коментарі для ВСН.

Також у лютому нинішнього року на АС-1 у Луцьку почали будівництво торгівельного приміщення, керівництво автостанції ж було проти. Ділянку, на якій розпочали роботи, міська рада дозволила продати підприємцю Юрію Геруну. Це територія площею 0,0472 гектара, яку підприємець викупив за 293 тисячі гривень. 

Читайте також:

Можливо зацікавить