На Донбасі загинула російська акторка, яка розважала окупантів

На Донбасі загинула російська акторка, яка розважала окупантів

Збройні Сили України уразили скупчення особового складу 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ.

Про це повідомив командир 28-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ Юрій Мадяр у телеграмі.

Мадяр назвав це відплатою за російський ракетний удар по бійцях 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади під час нагородження на День ракетних військ та артилерії ЗСУ.

Повідомляється, що Збройні Сили відплатили російським окупаційним військам масованим ракетним ударом по скупченню морпіхів під час концерту до Дня ракетних військ та артилерії ЗС РФ, який відзначається 19 листопада.

Росіяни заявляють, що удар був нанесений п’ятьма ракетами М30А1 (бойова частина підвищеної летальності, LEO) та М31 (осколково-фугасна) сімейства GMLRS.

Відомо, що концерт проходив в клубі селища Кумачове, яке знаходиться у Старобешівському районі Донецької області.

У російських телеграм-каналах пишуть, що в результаті високоточного ракетного удару було ліквідовано близько 25 окупантів, понад 100 отримали поранення різного ступеня важкості. Також повідомляють про загибель російської акторки Поліни Меньших, яка проводила концерт.

На опублікованому відео видно зал і людей у військовій формі, що зібралися на концерт. На сцені, як зазначається, на той момент виступала акторка з Москви Поліна Меньших. Після фрази в пісні «Заздрiть нам» лунають гучні звуки вибухів і вимикається світло. Далі відео переривається. Хто є автором ролика – невідомо.

За словами політтехнолога з Єкатеринбурга Платона Маматова, російська артистка померла на місці.

«19 листопада вбили волонтерку й артистку Поліну з Москви, яка виступала в ДНР. Одним хаймарсом розбили машини волонтерів, другим – гримерку з артистами і сцену», – ідеться в повідомленні.

Читайте також:

Можливо зацікавить