На двох - 189 років: у громаді на Волині довгожительки відзначили день народження

На двох - 189 років: у громаді на Волині довгожительки відзначили день народження

Одразу дві довгожительки в одному селі – Любитові Колодяжненської громади – 15 вересня, відзначали свій поважний день народження: Ольга Флорівна Драганюк - 94-ий, а Софія Ігнатівна Дричик – ювілей: 95-річчя.

Ювілярка Софія Ігнатівна свого часу працювала у сільгостехніці. Має двох дітей, четверо онуків, п’ятеро правнуків. Особисте свято відзначала у колі своєї великої і дружньої родини. Про це повідомили у Колодяжненській громаді.Ольга Флорівна працювала помічницею аптекаря та деякий час на будівництві в РТП. Своєї сім’ї не має, але має родичів, які піклуються про неї.

«Тож приєднуємося до всіх теплих слів, які були сказані на адресу наших іменинниць. Нехай надалі Бог посилає їм доброго здоров’я, щастя, злагоди й достатку їхнім родинам. Нехай велике випробування, яке випало їм на схилі літ – розв’язана росією війна – якнайшвидше завершиться нашою Перемогою, а всі захисники живими й неушкодженими повернуться додому! Мирного неба і всіх життєвих благ!», - пишуть у громаді.

На двох - 189 років: у громаді на Волині довгожительки відзначили день народженняНа двох - 189 років: у громаді на Волині довгожительки відзначили день народження

Читайте також:

Можливо зацікавить