На кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні споруди

На кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні споруди

На Волині триває зведення оборонних рубежів і будівництво фортифікаційних споруд вздовж кордону із Білоруссю.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко. Усі роботи проводяться відповідно до нових проєктів Міноборони.

Зі слів Юрія Погуляйка, на кордоні наразі облаштовують протитанкові рови, монтують залізобетонні конструкції і зводять невибухові загородження.

«На Волині постійно триває робота над посиленням обороноздатності. Особливо на півночі області. Зокрема, наразі триває будівництво фортифікаційних споруд вздовж кордону з Білоруссю. Вчора мав змогу у рамках робочої поїздки побачити як облаштовують оборонні рубежі та взводно опорні пункти. Відразу зауважу, що усі роботи проводяться відповідно до нових проєктів Міноборони. Тож працюємо згідно чітких вказівок військових. Це і протитанкові рови, і монтаж залізобетонних конструкцій, і невибухові загородження. Такі фортифікації збудують уздовж усього кордону з Білоруссю», - повідомив Юрій Погуляйко.

На кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні спорудиНа кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні спорудиНа кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні спорудиНа кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні спорудиНа кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні спорудиНа кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні спорудиНа кордоні з Білоруссю у Волинській області зводять фортифікаційні споруди

Читайте також: 

Можливо зацікавить