На Львівщині негода повалила дерева на дорогах. Фото

негода, буревій на Львівщині

Рятувальники та правоохоронці у Львівському районі ліквідували наслідки потужного буревію, що повалив дерева на дороги вночі 20 червня.

Про це повідомили пресслужби патрульної поліції Львівської області та ДСНС Львівщини.

Так, вночі та зранку 20 червня на автошляхах Львівщини патрульні та дорожні служби фіксували падіння дерев. Поліцейські подекуди самостійно усували з проїзної частини перешкоди, допомагали комунальним та підрядним організаціям, регулювали рух.

20 червня о 02:52 рятувальники отримали повідомлення про інцидент у с. Воля-Висоцька Львівського району. Сильний порив вітру повалив дерево на дорогу «Львів-Рава-Руська», перешкоджаючи рух транспорту та частково впав на автомобіль «Renault Trafic».Пожежно-рятувальне відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква та працівники місцевої пожежної команди з с. Добросин розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини. Також за допомогою троса було здійснено відтягування автомобіля, що дозволило відновити рух транспорту.

Цього ж дня о 04:05 рятувальники отримали ще одне повідомлення про наслідки буревію в с. Синьковичі Львівського району. Сильний вітер повалив дерево на дорогу місцевого значення «Рава-Руська-Великі Мости», що також перешкоджало рух транспорту. Працівники місцевої пожежної команди с. Гійче спільно з працівниками поліції швидко організували роботи з розрізання дерева та його прибирання з проїжджої частини.

На Львівщині негода повалила дерева на дорогах. ФотоНа Львівщині негода повалила дерева на дорогах. ФотоНа Львівщині негода повалила дерева на дорогах. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить