На Львівщині сталася жахлива ДТП за участю автобуса та автопоїзда: відомо про четверо загиблих

На Львівщині сталася жахлива ДТП за участю автобуса та автопоїзда: відомо про четверо загиблих

У середу, 17 липня у Львівському районі зіткнулися маршрутний автобус та автопоїзд. В аварії загинули четверо людей, ще 7 постраждали, зокрема 4-річна дитина.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 липня, близько 10.10, на автодорозі Мукачево - Івано-Франківськ - Львів в межах села Давидів, Львівського району», - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус «БАЗ» сполученням «Львів – Вибранівка» та автопоїзд «МАН».

«Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких 4-річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні», - додали в поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії та відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На Львівщині сталася жахлива ДТП за участю автобуса та автопоїзда: відомо про четверо загиблихНа Львівщині сталася жахлива ДТП за участю автобуса та автопоїзда: відомо про четверо загиблихНа Львівщині сталася жахлива ДТП за участю автобуса та автопоїзда: відомо про четверо загиблих

Читайте також: 

Можливо зацікавить