На ПП «Устилуг - Зосін» стартувала реконструкція: можливі черги через ремонт

На ПП «Устилуг - Зосін» стартувала реконструкція: можливі черги через ремонт

На пункті пропуску «Устилуг - Зосін» на українсько-польському кордоні стартувала реконструкція, яку проводить служба відновлення та розвитку інфраструктури Волині.

Через ремонтні роботи очікуються можливі черги, попереджають у Волинській митниці.

Будівельники будуть проводити монтажні роботи на покрівлях навісу, мережах водовідведення, огородження, дорожньому покриттю.

«Роботи вимагають часткового обмеження проїзду транспортними засобами окремими смугами руху, що може призвести до сповільнення трафіку у цьому пункті пропуску. Радимо врахувати інформацію під час планування подорожі чи логістики доставки товару. За проєктом, ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що через МАПП «Устилуг - Зосін» дозволений рух транспортних засобів масою до 7,5 тонн та пасажирських автобусів - в обох напрямках, а також порожніх транспортних засобів масою понад 7,5 тонн - на виїзд з України (в порядку електронної черги). Дізнатися про їх накопичення у чергах перед пунктом пропуску можна за допомогою спеціальної карти Держмитслужби. За потреби - спланувати інший, менш завантажений маршрут.

На ПП «Устилуг - Зосін» стартувала реконструкція: можливі черги через ремонтНа ПП «Устилуг - Зосін» стартувала реконструкція: можливі черги через ремонт

Читайте також:

Можливо зацікавить