На Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у вогні на очах у друга. Фото

На Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у вогні на очах у друга. Фото

7 серпня, вечері, сталася пожежа у приватному господарстві села Жадківка Рівненського району. У вогні загинув 11-річний хлопчик.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Рівненській області

Рятувальники, прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить господарська будівля.

Під час гасіння, приблизно за два метри від вхідних дверей господарчої будівлі, бійці ДСНС виявили мертве тіло дитини.

О 20:45 пожежу було локалізовано на площі 50 м.кв, а о 21:49 повністю ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, речі господарського вжитку в цегляній господарській будівлі. До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 9 чоловік особового складу рятувальників.

Для зʼясування обставин трагічної події на місці пожежі працювала оперативна група фахівців ГУ ДСНС області та слідчо-оперативна група поліції.

Рятувальникам спільно з поліцейськими попередньо вдалося встановити, що 2 дітей (хлопчиків) гралися з вогнем в приміщенні господарської будівлі. Де було дві каністри із легкозаймистими речовинами, одна пластикова з бензином та одна металева з дизпаливом. Також поряд стояла паяльна лампа з бензином.

На Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у вогні на очах у друга. ФотоНа Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у вогні на очах у друга. ФотоНа Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у вогні на очах у друга. ФотоНа Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у вогні на очах у друга. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить