На Саміті перших леді та джентльменів у Києві зібрали грошей на 32 реанімобілі

На Саміті перших леді та джентльменів у Києві зібрали грошей на 32 реанімобілі

Учасники Другого міжнародного саміту перших леді та джентльменів у Києві зібрав 3 мільйони 200 тисяч доларів на реанімобілі. Перша Леді України Олена Зеленська закликала учасників заходу і надалі допомагати Україні, щоб «війна не прийшла на його поріг, щоб ракети не цілили в його дітей, щоб агресор був зупинений».

Про це розповіла дружина Президента України, підсумовуючи результати Другого міжнародного саміту перших леді та джентельменів у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

«На нашому саміті ми сьогодні збирали кошти на реанімобілі для українських лікарів та пацієнтів. З хвилюванням повідомляю, що ми зібрали 3 мільйони 200 тисяч доларів і це 32 «швидких», які уже скоро попрямують на виклик, і життя не буде втрачене там, де його можна врятувати», – зазначила Зеленська.

Вона закликала світ і надалі допомогати Україні, в тому числі фінансово, бо у нашої країни ще дуже і дуже багато потреб.

«Сьогодні кошти збирає уся Україна. Тому прошу долучатися до цього збору. Ми маємо продовжувати цей збір. Беручи в ньому участь, світ не тільки наближає українську перемогу, кожен, хто долучається, допомагає і собі, щоб війна не прийшла на його поріг, щоб ракети не цілили в його дітей, щоб агресор був зупинений. Бо коли ми кажемо, що серце світу сьогодні б'ється в Україні, це не перебільшення», – наголосила Зеленська.

Вона висловила побажання, щоб наступний саміт відбувся у мирному Києві, в Україні, яка відновлюється і має сили жити далі.

Можливо зацікавить