«На щиті»: громада на Волині зустрічатиме трьох полеглих Героїв

«На щиті»: громада на Волині зустрічатиме трьох полеглих Героїв

У Колківській громаді зустрічатимуть загиблих земляків, які востаннє «на щиті» повертатимуться додому - Анатолія Веремчука з Городка, Владислава Величка із Замостя та Сергія Медведюка з Черська.

Героїв привезуть у громаду у четвер о 7:30. Про це повідомили у Прилісненській громаді.

27-річний старший бойовий медик, мужній воїн Сергій Медведюк з вересня 2022 року гідно захищав державу від навали рашистів і загинув, як справжній патріот та достойний син України.

Старший стрілець Владислав Величко загинув в районі Соледара при виконанні бойового завдання за призначенням 1 липня 2023 року. Загибель Героя підтвердили лише у листопаді.

Анатолій Веремчук був учасником АТО, довгий час боронив Україну від російського агресора. Його серце зупинилося  25 листопада.

Траурний кортеж із загиблим Владиславом Величко виїжджатиме з КП «Маневицька багатопрофільна лікарня» орієнтовно о 9.30 год далі по маршруту: Прилісне, Карасин, Замостя. Траурний кортеж із загиблим Анатолієм Миколайовичем Веремчуком виїжджатиме з КП «Маневицька багатопрофільна лікарня» орієнтовно о 11.30 год далі по маршруту: Прилісне, Городок.

Волинян просять гідно зустріти полеглих воїнів, та віддати шану за їхню мужність та відвагу, за покладене життя на вівтар свободи та незалежності Вітчизни.

Зважаючи на те, що у Прилісненській громаді прощатимуться одночасно з двома загиблими воїнами, прощання з Владиславом та похоронна процесія пройде спочатку в Замості до обідньої пори, а після обіду пройде прощання та поховання на місцевому кладовищі Анатолія Миколайовича з Городка.

Редакція ВСН висловлює співчуття родинам загиблих. Вічна шана і слава Героям!

Можливо зацікавить