На сході йдуть важкі бої: у Генштабі розповіли, що відбувається на фронті

На сході йдуть важкі бої: у Генштабі розповіли, що відбувається на фронті

На східному фронті протягом доби відбулось 22 бойових зіткнення з російськими загарбниками, з яких 14 - у районі Мар'їнки.

Про це повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Російські окупанти і надалі зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. 

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку Оріхово-Василівки та Білої Гори. На Лиманському напрямку намагався наступати в районах Веселого та Роздолівки, теж безуспішно.

«На Мар’їнському напрямку наші захисники відбили всі 14 атак противника в районі міста Мар’їнка», - інформує Генштаб.

На Авдіївському напрямку противник цієї доби наступальних дій не проводив, але завдавав авіаційних ударів по позиціях наших захисників та населених пунктах. Так само авіаудари були нанесені противником на Шахтарському, Куп’янському напрямках.

На Запорізькому та Херсонському напрямках росіяни продовжують вести оборонні дії.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. 

«На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Республіка Білорусь і надалі підтримує збройну агресію Російської Федерації проти України, на її полігонах триває підготовка окремих підрозділів противника», - йдеться в зведенні Генштабу.

Читайте також:

Можливо зацікавить