На Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з Волині

На Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з Волині

У суботу, 30 грудня, в селі Лішня Кременецького району освятили Всеукраїнський храм-пантеон, який був побудований в пам’ять про загиблих Героїв російсько-української війни.

Про це повідомили у 4 відділі Ковельського РТЦК та СП.

Очолив подію предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній, який провів Божественну літургію та помолився за наших воїнів.

На Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з ВолиніНа Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з Волині

На захід прибули родичі загиблих військовослужбовців з різних міст України. Із Шацької громади участь у заході взяли дружини загиблих захисників громади: Миколи Голінчука - Лариса Токарська та Володимира Карпука - Ольга Карпук.

Храм-пантеон розпочали будувати ще у 2014 році. У ньому розміщені плити з іменами загиблих українських воїнів.

Розбудову храму вели завдяки меценатам.

В цей важкий час спільна молитва та віра у перемогу стають запорукою єднання громади та нації в непередбачуваному вимірі. Освячення храму-пантеону в Лішні стає символом не лише пам’яті, але й впевненості в майбутньому.

На Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з ВолиніНа Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з ВолиніНа Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з ВолиніНа Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з ВолиніНа Тернопільщині освятили храм-пантеон в пам'ять про загиблих бійців з Волині

Читайте також: 

Можливо зацікавить