На відомому шоу українці вибрали артиста з Волині Yaktak як ідеального зіркового сусіда

Yaktak єПитання

У телевізійному шоу «єПитання» українці зізналися, що хотіли, щоб їхнім сусідом став популярний артист з Волині Ярослав Карпук (Yaktak).

Про це йшлося у 1 випуску 2 сезону проєкту від 11 березня 2024 року «Зірки інтернету vs зірки гумору».

У 2 раунді розповіли, що 100 українців відповіли на запитання «якби ви могли вибрати собі сусідом будь-якого відомого українця, хто б це був?». Дві зіркові команди намагалися вгадати найпопулярніші відповіді серед опитаних людей.

Серед найпоширеніших був варіант - Yaktak. Ця відповідь була на четвертій сходинці рейтингу. 9 людей із 100 хотіли, щоб їхнім сусідом був Ярослав.

Довідково: «єПитання»– розважальний проєкт Нового каналу, у якому дві команди змагаються в тому, щоб вгадати відповіді пересічних українців на буденні запитання. Це адаптація культового американського проєкту Family Feud зі Стівом Гарві. В оригінальному форматі між собою змагаються дві звичайні родини. Проте в шоу «єПитання» є певні зміни.

Повномасштабне вторгнення росії в Україну розділило багато сімей, тому група проєкту на чолі з народною улюбленицею, ведучою нового шоу Лесею Нікітюк формуватиме команди по-іншому. У проєкті «єПитання» можна побачити запекле змагання зірок українського шоубізнесу, які будуть поділені за сферами діяльності.

Читайте також:

Можливо зацікавить