На війні за Україну загинули двоє мешканців Луцької громади

На війні за Україну загинули двоє мешканців Луцької громади

У війні за Україну загинули ще двоє мешканців Луцької громади - Володимир Дащук та Владислав Крутов. 

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук. 

42-річний мешканець с. Липляни Луцької міської територіальної громади Дащук Володимир Олександрович був призваний на військову службу по мобілізації 26 лютого 2022 року до складу військової частини на посаду навідника-оператора механізованої роти механізованого батальйону.

Солдат загинув 25 липня 2022 року в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Уродженець Луцька 43-річний Крутов Владислав Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації 5 квітня 2022 року до складу військової частини на посаду заступника командира військової частини з тилу, начальника тилу. Сім'я Владислава Крутова проживала у Харкові, і після повномасштабного вторгнення переїхали до Луцька.

Капітан Крутов помер 25 липня 2022 року від отриманих важких поранень в результаті ворожого ракетного обстрілу в районі населеного пункту Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області. 

Нагадаємо, про цього ж дня стало відомо і про те, що на війні 25 липня загинув лучанин Віталій Форманюк. Він пішов на фронт ще в квітні 2014 року. Пройшов чотири ротації. Має нагороди, зокрема, медаль «За військову службу Україні».

Редакція ВСН висловлює співчуття родинам загиблих. Вічна шана і слава нашим Героям!

Можливо зацікавить