На Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свинини

На Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свинини

На «Ягодині» митники викрили чергову оборудку підприємця, який намагався ввезти на Волинь 20 тонн необробленої свіжомороженої свинини (м'ясо на ребрі, щоковина, сало на шкірі). У декларації він назвав її «яловичий жир».

Про це повідомили у Волинській митниці.

Виявили порушення митники під час сканування товару. А лабораторні дослідження підтвердили підозри, зокрема належність відібраних зразків продукції до свинини.

Партія вилученої на склад митниці свинини оцінена на 1 мільйон 130 тисяч гривень. 

На Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свининиНа Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свинини

«Також під час провадження з'ясувалось, що порушник раніше, так само безуспішно, уже намагався вчиняти схожі оборудки. Протягом року він кілька разів притягувався до адміністративної відповідальності за порушення митних правил. У такому випадку санкція статті передбачає, крім конфіскації товару, штраф у розмірі 200 відсотків його вартості», - йдеться у повідомленні. 

Матеріали справи передадуть на розгляд суду.

На Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свининиНа Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свининиНа Волинь намагалися незаконно провезти 20 тонн свіжомороженої свинини

Нагадаємо, днями через Волинь до Польщі намагались вивезти шість старовинних ікон

Можливо зацікавить