На Волинь приїхав найсильніший чоловік у світі, щоб подякувати

На Волинь приїхав найсильніший чоловік у світі, щоб подякувати

До Луцька 3 серпня завітав Олексій Новіков. Він став у 2022 році найсильнішою людиною у світі перемігши у The Strongman Classic 2022. Стронгмен приїхав на Волинь на знак подяки за допомогу в організації його поїздки до Лондона.

 

Як розповіли ВСН у Волинській обласній раді Олексій Новіков відвідав Луцьк і привіз сюди кубок переможця The Strongman Classic 2022 на знак подяки. Річу тім, що голова Волинської облради Григорій Недопад допоміг йому і підтримав під час підготовки до поїздки на ці престижні змагання.

«У час війни важливо щоб наші спортсмени продовжували брати участь у змаганнях, щоб вони говорили про Україну, популяризували її, допомагали нашим військовим та надихали їх, – переконаний Григорій Недопад. – Олексій Новіков завжди закликає підтримувати нашу армію та наших воїнів, а ми маємо підтримувати його на шляху до спортивних вершин».

Українець Олексій Новіков вдруге став найсильнішою людиною планети. Український стронгмен Олексій Новіков переміг на турнірі The Strongman Classic 2022 у Лондоні набравши 54 бали в загальному заліку.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року Новіков завоював титул найсильнішої людини планети на змаганнях World’s Strongest Man.

А у квітні 2022 року українець здобув титул «Найсильніший чоловік Європи-2022» на змаганні стронгменів у Лідсі, Велика Британія. 

Можливо зацікавить