Відкрили кримінал і за побиття солдата: на Волині покарали 22-річного офіцера, який на БМВ на смерть збив жінку і втік

Відкрили кримінал і за побиття солдата: на Волині покарали 22-річного офіцера, який на БМВ на смерть збив жінку і втік

22-річний чоловік, який у Володимирі на вулиці Ковельській на автівці БМВ Х5 на смерть збив пенсіонерку та втік, проведе 3 роки за ґратами.

Відповідний вирок ухвалив Володимирський міський суд, - пишуть Волинські новини.

Смертельна аварія трапилася 24 лютого близько опівночі. Керуючи БМВ Х5 на вулиці Ковельській у Володимирі, Василь А. через неуважність не зреагував на зміну дорожньої обстановки та допустив наїзд на жінку, яка йшла у попутному напрямку по смузі руху авто. Після цього водій покинув місце ДТП.

Внаслідок наїзду жінка отримала травми несумісні з життям. При ній не було жодних документів, тому поліцейські просили допомогти встановити її особу.

Зазначимо, що ДБР також проводить розслідування через побиття Василем А. підлеглого солдата. 8 квітня у військовій частині в Володимирі побили солдата Анатолія Грищука. За словами родичів потерпілого, побив його старший за званням службовець за те, що той не спитав дозволу перед тим, як йти у душ. У нього виявили травму голови. Сам Василь Арійчук стверджує, що не бив Анатолія Грищука, а лише накричав на нього. 

Василь А. не має посвідчення категорії «В» на право керування транспортними засобами. Про нього відомо, що він народився у Чернівцях, є військовослужбовцем.

Під час розгляду справи Василь А. визнав свою вину. Врахувавши те, що він вже притягувався до адміністративної відповідальності за водіння без прав, суд призначив йому покарання у виді трьох років та трьох місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки.

Читайте також:

Можливо зацікавить