На Волині 5 місяць шукають безвісти зниклу 17-річну Аліну Божко

На Волині 5 місяць шукають безвісти зниклу 17-річну Аліну Божко

На Камінь-Каширщині вже 5 місяць шукають безвісти зниклу 17-річну Аліну Божко.

Про це у коментарі виданню ВСН розповів начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції, підполковник поліції Вячеслав Мартинюк.

За словами Вячеслава Мартинюка, місцезнаходження Аліни Божко досі не встановлено.

«Пошуки Аліни Божко продовжуються і не зупинялися. В рамках кримінального провадження здійснюються пошукові заходи. Збільшується територія пошуків. В залежності від погодних умов, як підсохли болота, де ми проводимо пошуки,  залучаємо додаткові сили: поліції, прикордонників, військових і місцевого населення. Пошуки продовжуємо регулярно».

Як розповіла журналістам ВСН речниця ГУ Національної поліції України у Волинській області Ольга Бузулук, правоохоронці Камінь-Каширщини задіюють усі можливі сили й засоби, продовжують прочісувати лісовий масив, болотисту місцевість, зарослу чагарниками тощо. Радіус пошуків постійно збільшується.

Наразі дівчину розшукати не вдалося, пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, Аліна зникла під час відпочинку з друзями поблизу села Угриничі, серед яких був її брат. У суботу, 17 лютого до рятувальників за допомогою у пошуках звернулися її друзі, які і з нею відпочивали поблизу лісопосадки. Дівчина відійшла у ліс до туалету і вже не повернулася. Свій телефон залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося. Пізніше у лісі в сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини.

У студію програми «Говорить вся країна» прийшли рідні і друзі Аліни Божко - розглядали версії зникнення 17-річної волинянки і перевіряли свідків на поліграфі.

Читайте також:

Можливо зацікавить