На Волині чоловік отруївся чадним газом: горіла п’ятиповерхівка

пожежа у багатоповерхівці

Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували сім пожеж та тричі виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт.

У суботу, 16 березня, в місті Ковель трапилася пожежа в квартині на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового багатоквартирного будинку, – інформують у фейсбуці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

На місце події прибув черговий підрозділ 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою двох водяних стволів приборкали займання. 

На Волині чоловік отруївся чадним газом: горіла п’ятиповерхівкаНа Волині чоловік отруївся чадним газом: горіла п’ятиповерхівка

Імовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем власником будівлі. Внаслідок пожежі травмувався власник квартири, його госпіталізовано в лікарню з діагнозом – отруєння чадним газом. 

Рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцьк ліквідували пожежу гаража в обласному центрі. Травмованих під час пожежі та її ліквідації — немає. Причина події — порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

На Волині чоловік отруївся чадним газом: горіла п’ятиповерхівка

Протягом доби надзвичайники Ковельського району приборкали займання сухої трави та чагарників в селі Дубове на площі -2га та місті Любомль на площі – 0,2 га. 

На Волині чоловік отруївся чадним газом: горіла п’ятиповерхівка

Рятувальники 19-ї ДПРЧ міста Ковель за допомогою спеціального інструменту провели аварійне відкривання дверей квартири в місті Ковель, де за зачиненими дверима перебували малолітні діти, 2017 та 2023 років народження.

Читайте також:

Можливо зацікавить