На Волині двоє росіян і українка ошукували людей в Інтернеті

На Волині двоє росіян і українка ошукували людей в Інтернеті

43-річний і 32-річний неодноразово судимі раніше чоловіки, які перебувають у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, залучивши 33-річну спільницю з волі, ошукували громадян, які продавали побутову техніку через сайт OLX.

Домовляючись про доставку товару у відділення поштового оператора та підробляючи чеки про оплату, вони заволодівали товаром та здавали його в ломбард, – інформує пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Встановлюють усі епізоди злочинної діяльності ошуканців. Двом іноземцям обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, громадянці України – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Викрито зловмисників за оперативного супроводу УСР в області ДСР Національної поліції України.

На Волині двоє росіян і українка ошукували людей в ІнтернетіНа Волині двоє росіян і українка ошукували людей в Інтернеті

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури громадянам російської федерації та їхній спільниці, громадянці України, повідомлено про підозру у вчиненні за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану шахрайств шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки  (ч. 4 ст. 190 КК України).

Досудове розслідування: ГУНП у Волинській області.

Прокурори вкотре звертаються до краян із проханням бути уважними та обережними, купуючи та продаючи товари і послуги в мережі Інтернет, аби не стати жертвою ошуканців.

Читайте також:

Можливо зацікавить